Return Policy

Inlocuirea produselor.

Retragerea din contractul de vanzare-cumparare.

Societatea DIACONU AGRIPLANT SRL, detinatoare a magazinelor VAGABOND STUDIO si VGB made by society, cu sediul social in Romania, judetul Botosani, loc. Răchiți, Zona Industriala, etaj 1, biroul nr. 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Botosani sub nr. J7/157/2017, avand CIF RO 37295920 si adresa de corespondenta cu privire la raporturile online dintre vanazator si cumparator in judetul Ilfov, loc. Caldararu, str. Oxigenului nr. 1D, Dep. Online sau e-mail online@vagabondstudio.com, va informam asupra faptului ca achizitia produselor din cadrul acestui magazin online are natura unui contract de vanzare-cumparare in forma simplificata si incheiat la distanta. In principal, acest raport de vanzare este atestat in prima faza in baza confirmarii si acceptarii comenzii dumneavoastra, iar ulterior in baza facturii fiscale de achizitie care va este predata impreuna cu produsele cumparate. Contractul produce efecte incepand cu acest moment si pana la implinirea a 14 zile din momentul in care produsele comandate au fost primite de dumneavoastra sau, dupa caz, de o terta persoana destinatara pe care ne-o indicati, alta decat transportatorul, in masura in care nu este aplicabila o alta dispozitie legala dintre cele prevazute la art. 9 alin. (2) lit. b) pct. (i) sau (ii) din O.U.G. nr. 34/2014.

Ne dorim ca dumneavoastra sa fiti la curent cu toate informatiile estentiale referitoare la produsele noastre si la modul in care are loc achizitionarea acestora. Principalele carecteristici ale produselor comercializate prin intermediul magazinului online VAGABOND STUDIO, sunt prezentate in dreptul acestora impreuna cu pretul aferent de comercializare. In completarea acestui pret, cumparatorii vor achita contravaloarea taxelor de transport aferente produselor comandate, care urmeaza a fi livrate prin intermediul societatilor de curierat pertenere VAGABOND STUDIO, astfel cum ar putea fi dar fara a se limita la Fan Courier Express Srl si UPS Romania Srl. Taxele de transport sunt calculate rezonabil si proportional atat cu greutatea produselor comandate de dumneavoastra, cat si cu distanta existenta pana la adresa livrarii acestora. Produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate in limita stocului disponibil corespunzator termenilor si conditiilor prezentate separat. 

  • Inlocuirea produsului

Incepand cu momentul in care ati intrat in posesia produselor comandate, venim in sprijinul dumneavoastra oferindu-va posibilitatea ca intr-o perioada de 14 zile lucratoare, sa procedati la inlocuirea produselor achizitionate de pe website-ul societatii noastre, prin completarea corespunzatoare a  formularului prevazut ca model in Anexa nr. 1 a prezentei informari. Formularul la care facem referire, insotit de produsul a carui inlocuire este intentionata si copia xerox a facturii fiscale care atesta achizitionarea acestuia, expediate cu continut declarat (tip produs si nr./data factura achizitie) si posibilitate deschidere colet la destinatar pentru verificarea continutului, prin servicii de curierat la alegerea dumneavoastra, in termenul de 14 zile sus-indicat, la adresa Diaconu Agriplant Srl - Vagabond Studio, Departament Online, str. Oxigenului nr.1D, sat Căldăraru, comuna Cernica, judeţul Ilfov. In sensul celor specificate si in limita stocului disponibil de la data primirii cererii, inlocuirea produselor dorite va fi efectuata in conditiile in care suportati contravaloarea de transport tur-retur a produselor in cauza si celelalte costuri aferente inlocuirii in masura in care vor fi retinute, iar acestea indeplinesc conditiile/cerintele de conformitate similare cu cele din momentul in care dumneavoastra sau terta persoana destinatara a intrat in posesia produselor. In contextul indeplinirii cumulative a conditiilor/cerintelor de conformitate la care facem referire, invederam ca acestea sunt cu titlu exemplificativ: produsul sa nu fie in tot sau in parte murdar, modificat, degradat, deteriorat, sau distrus, sa nu fie retinute urme de purtare sau de spalare a produsului si nici mirosuri neplacute, etichetele sau inscriptiile produsului sa fie intacte, indeplinirea oricarei alte conditii/cerinte de conformitate existente la data intrarii in posesia produsului in cauza.

In contextul indeplinirii cerintelor si conditiilor prevazute in paragraful anterior, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului a carui inlocuire este intentionata, insotit de copia xerox a facturii fiscale care atesta achizitionarea acestuia si formularul de inlocuire, in limita stocului disponibil, va inlocuim produsul, in functie de solicitarea dumneavoastra, cu un altul de tip, model, marime similare sau diferite, avand un pret cel putin egal cu al produsului achizitionat anterior si supus procedurii de inlocuire. Orice diferenta pozitiva de pret intre produsul supus inlocuirii si cel inlocuitor va fi suportata de dumneavoastra.

In prealabil indeplinirii procedurii de inlocuire, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra la adresa de e-mail online@vagabondstudio.com. Personalul Vagabond Studio este pregatit sa va ofere sprijinul necesar!

  • Retragerea din contractul de vanzare-cumparare

Incepand cu momentul in care ati intrat in posesia produselor comandate, aveti posibilitatea ca intr-o perioada de 14 zile lucratoare, sa va manifestati dreptul de retragere in tot sau in parte din contract potrivit dispozitiilor O.U.G. nr. 34/2014 aflata in vigoare, prin completarea corespunzatoare a  formularului prevazut ca model in Anexa nr. 1 a prezentei informari. Formularul la care facem referire, insotit de produsul a carui returnare este intentionata si copia xerox a facturii fiscale care atesta achizitionarea acestuia, trebuie expediate cu continut declarat (tip produs si nr./data factura achizitie) si posibilitate deschidere colet la destinatar pentru verificarea continutului, prin curierat la alegerea dumneavoastra, in termenul de 14 zile sus-indicat, la adresa Diaconu Agriplant Srl - Vagabond Studio, Departament Online, str. Oxigenului nr. 1D, sat Căldăraru, comuna Cernica, judeţul Ilfov. In sensul celor specificate, returul produselor dorite va fi efectuat in conditiile in care suportati contravaloarea de transport tur-retur a produselor in cauza si celelalte costuri aferente rambursarii in masura in care vor fi retinute, iar acestea indeplinesc conditiile/cerintele de conformitate similare cu cele din momentul in care dumneavoastra sau terta persoana destinatara a intrat in posesia produselor. In contextul indeplinirii cumulative a conditiilor/cerintelor de conformitate la care facem referire, invederam ca acestea sunt cu titlu exemplificativ: produsul sa nu fie in tot sau in parte murdar, modificat, degradat, deteriorat, sau distrus, sa nu fie retinute urme de purtare sau de spalare a produsului si nici mirosuri neplacute, etichetele sau inscriptiile produsului sa fie intacte, indeplinirea oricarei alte conditii/cerinte de conformitate existente la data intrarii in posesia produsului in cauza.

In contextul indeplinirii cerintelor si conditiilor prevazute in paragraful anterior, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului a carui returnare este intentionata, insotit de copia xerox a facturii fiscale care atesta achizitionarea acestuia si formularul de retragere din contract, va rambursam contravaloarea valorii produsului conform facturii fiscale aferente sau, dupa caz, a valorii actuale in cazul in care intre timp produsul a inregistrat o depreciere valorica in magazinul online. In masura in care este posibil, va restituim suma astfel datorata folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de dumneavoastra in realizarea tranzactiei initiale. In masura in care nu este astfel posibil din partea noastra, prin citirea prezentei note de informare si comandarea produselor dorite, va manifestati consimtamantul privind rambursarea sumei datorate in contul bancar indicat de dumneavoastra in cuprinsul formularului de retragere.

In prealabil indeplinirii procedurii de retragere din contract, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra la adresa de e-mail online@vagabondstudio.com. Personalul Vagabond Studio este pregatit sa va ofere sprijinul necesar!

Termenele la care facem referire in prezenta nota de informare a Consumatorilor, sunt exprimate in zile calendaristice. Termenul de retragere din contract sau de inlocuire a unui produs, curge din ziua urmatoare in care ati primit produsele comandate. În cazul în care ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, termenul se prelungeste pana in prima zi lucratoare care urmeaza.

Aceasta nota de informare este valabila exclusiv pentru achizitionarea produselor din platforma online VAGABOND STUDIO si poate sa difere cu privire la alte proceduri aplicabile magazinelor noastre fizice. 

DOWNLOAD FORMULAR A 

 

ANEXA NR. 1                                   FORMULAR A

  • Se completeaza numai daca solicitati inlocuirea unui produs

Subsemnatul, ………………………………...……(nume si prenume complet), in calitate de posesor al produsului/produselor achizitionate din magazinul online VAGABOND STUDIO, solicit in termen, inlocuirea urmatoarelor produse:

Denumirea produsului a carui inlocuire este solicitata:

………………………………………………………………………………………………

Codul produsului a carui inlocuire este solicitata:

……………………………………………………………………………………………

Factura de achizitie a produsului a carui inlocuire este solicitata:(serie,data,nr.)

……………………………………………………………………………………………

Denumirea produsului inlocuitor:

…………………………………………………………………………………………….

Codul produsului inlocuitor:

…………………………………………………………………………………………….

Adresa completa pentru expedierea produsului inlocuitor:

……………………………….…………………………………………………………….

Adresa completa a domiciliului: (trebuie sa corespunda cu cea din factura fiscala de achizitie)

………………………………………………………………………………………………

 

Adresa e-mail: ………………………………. Numar telefon: ………………………….

Trimit acest fornular, insotit de produsul a carui inlocuire o solicit si copia xerox a facturii fiscale care atesta achizitionarea acestui produs, la adresa Diaconu Agriplant Srl - Vagabond Studio, Departament Online, str. Oxigenului nr.1D, sat Căldăraru, comuna Cernica, judeţul Ilfov.

Precizez ca am luat la cunosinta procedura privind inlocuirea produselor prezentata in platforma online VAGABOND STUDIO si imi exprim constimtantul cu privire la cele specificate, fiind inclusiv de acord sa suport costurile suplimentare care ar putea fi retinute ca urmare a solicitarii mele, astfel cum ar putea fi dar fara a se limita la costuri de transport tur-retur sau diferenta valorica pozitiva.

Mentionez ca am luat la cunostinta politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal prezentata in platforma online VAGABOND STUDIO si imi exprim consimtamantul cu privire la prelucrarea propriilor date personale in baza prezentei cereri.

Declar pe proprie raspundere faptul ca informatiile pe care le transmit in cuprinsul formularului corespund realitatii. 

Data: ………………………………………… Semnatura: ………………………………

DOWNLOAD FORMULAR B

 

ANEXA NR. 1                                   FORMULAR B

  • Se completeaza numai daca solicitati retragerea din contract

Subsemnatul, ………………………………………(nume si prenume complet) in calitate de posesor al produsului/produselor achizitionate din magazinul online VAGABOND STUDIO, imi exprim solicitarea de a ma retrage din contractul de vanzare-cumparare incheiat la distanta.

Denumirea produsului cu privire la care imi manifest solicitarea de retragere din contract:

……………………………………………………………………………………………….…

Codul produsului cu privire la care imi manifest solicitarea de retragere din contract:

…………………………………………………………………………………………………

Adresa completa a domiciliului: (trebuie sa corespunda cu cea din factura fiscala de achizitie)

…………………………………………………………………………………………………..

Factura fiscala(serie/numar,data) in baza careia a fost achizitionat produsul cu privire la care imi manifest solicitarea de retragere din contract …………………...…………………………

|__| Solicit rambursarea contravalorii produsului in contul bancar ……………………………, deschis la Banca ………………………..….., al carui titular sunt.   (se bifeaza “X” dupa caz)

Adresa e-mail: ……………………………………. Numar telefon: ………………………….

Trimit acest fornular, insotit de produsul cu privire la care solicit retragerea din contract si copia xerox a facturii fiscale care atesta achizitionarea acestui produs, la adresa Diaconu Agriplant Srl - Vagabond Studio, Departament Online, str. Oxigenului nr.1D, sat Căldăraru, comuna Cernica, judeţul Ilfov.

Precizez ca am luat la cunosinta procedura privind retragerea din contractual incheiat la distanta, prezentata in platforma online VAGABOND STUDIO si imi exprim constimtantul cu privire la cele specificate, fiind inclusiv de acord sa suport costurile suplimentare care ar putea fi retinute ca urmare a solicitarii mele, astfel cum ar putea fi dar fara a se limita la costuri de transport tur-retur sau diferenta valorica negativa pret achizitie.

Mentionez ca am luat la cunostinta politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal prezentata in platforma online VAGABOND STUDIO si imi exprim consimtamantul cu privire la prelucrarea propriilor date personale in baza prezentei cereri.

Declar pe proprie raspundere faptul ca informatiile pe care le transmit in cuprinsul formularului corespund realitatii. 

 Data: ………………………………………… Semnatura: ………………………………

DOWNLOAD FORMULAR B